Neem Online Een Kijkje Bij De Burgerbakkerij

Of Laat, Een Bericht Achter

Maak kennis met De Burgerbakkerij

12 juni 2014 opende de Burgerbakkerij haar deuren aan het Gedempte Zuiderdiep 99. Na een jaar was duidelijk dat de ruimte te klein was en dat we moesten doorgroeien. Een succesvolle crowdfundingscampagne zorgde er voor dat we een veel groter pand konden huren aan de Nieuwe Ebbingestraat 27. Van daaruit bezorgen we in bijna heel Groningen onze lekkere burgers: 175 gram dagvers rundvlees verwerken we met geheime ingrediënten tot unieke burgers. Daarnaast maken we zelf ook vegetarische burgers en verkopen we de Dutch Weed Burger. Ook hebben we 6 keer per jaar specials met uitdagende combinaties. Stel je eigen burgers samen met keuze uit veel soorten brood, saus, kaas en groente. Honger gekregen? Bestel op onze website of bel naar 0508539578.


De vegenistische burgers worden zelf gemaakt van een geheim recept met onder andere kikkererwten. Je kan je eigen burger samenstellen of kiezen uit een aantal beproefde combinaties met daarop een runderburger, een Black Angusburger, een kipburger, een braadworst, een Iberico burger, een reuze porc steak of een special, zoals de wild-, kangaroe- of lamsburger. Uiteraard hebben we ook een divers assortiment patat, snacks, drinken en desserts!

Nieuws Van De Burgerbakkerij

Nieuws, Recepten, Activeiten & Meer

Wegens omstandigheden gesloten

dinsdag, 22 oktober 2019 11:09

Wegens omstandigheden is De Burgerbakkerij tot nader order gesloten. We zullen dan ook geen bestellingen meer aannemen. Excusus voor het ongemak.